Nyhetsbrev

2021-01-22 
V
ilket år 2020 blev. Många företag fick och får sätta livet till under denna pandemi. Arbetstillfällen går förlorade och många familjer genomgår tuffa tider. Vi tänker på alla berörda. vi är otroligt tacksamma att vi kunnat hålla igång produktionen och fortfarande haft jobb att göra. sensommaren 2020 fick vi tillgång till familjens nya gård belägen i Nygård. Lilla edets kommun. vi håller på att sätta oss tillrätta i våra nya lokaler men jobbar ändå parallellt med hinderproduktion. Lägligt nog gjorde Lena sina sista arbetstimmar på komunen i höstas och arbetar nu enbart i Hinderparken. Vi har i höstas även hunnit tillverka mängder utav hindermaterial. Förutom alla privatpersonen som vi levererat till har vi även försett Åmålsridklubb med en ny tävlings Hinderpark. Där tillverkade vi hinder till bla Ahlsell, Brandt Bil, sagolandets ponnystuteri, mfl. Även Göteborgs Fältrittklubb har fått nya hinder till sitt tävlings material. Till dom fick vi även äran att tillverka ett sponsor hinder då dom handlat för mer än 70.000 kr ! Tjohoo! :-) Alingsåsryttarsällskap har vi levererat ett super fint tävlingshinder till. Även Sjöviks ryttarsällskap har fått ett fint hinder sponsrat utav Maxi Alingsås! Om du är på Kungsbacka hästklinik och vetchekar eller utreder din bästa vän kan du få använda super fina bommar och stöd vi levererat till dom, Givetvis i klinikens färger! 
På agendan nu står en barnhinderpark som skall upp till kiruna ridklubb, tävlingshinder till Fagereke RK sponsrade utav Sparbakstiftelsen och Länsförsäkringar. Även en rad nya uppsättningar tävlingsbommar som ska till Snappharnarna. I nästa vecka påbörjar vi även hinder som skall till vårna profilryttare Lydia Linden och hennes Ale ridsport. 
Vad beträffar profilryttare 2021 har vi valt att inte släppa några nya profilansökningar eftersom Covid ger ett osäkert läge gällande tävlingssäsongen. Vi har valt att fortsätta vårat samarbete med Lydia och i stället kör vi en super stor tävling på Instagram! Här tävlar vi ut 8 stycken platser med profliering utav Morfars hinderpark på kläder, schabrak osv. Där tävlar vi även ut två uppsättningar bommar! 
Hemsidan är uppdaterad och nu finner ni en ny flik med info om barnhinder och kompletta hinderpaket. Håll till gogo :-) 

/agg.jpg

På återseende


 

2020-04-15 
S
å kom våren ändå, även om den drog med sig Covid-19 hoppas vi att ni njuter lite av solen. I Hinderparken är det full fart, Vi har välkomnat våra nya profiler för året - Lydia Linden och Åkerbo Hästsportklubb. I skrivande stund håller vi på att sammanställer deras hinder och vi börjar leverera ut i slutet på April. Håll koll på våra sociala medier för att ta del av våra profilers framfart :) Vi har hunnit leverera ut en hel del hindermaterial under årets första månader, Blandannat tillverkade vi ett Jubileums-hinder till Göteborgs Fältrittklubb. En hel del leveranser har gått ut till privatpersoner, och just nu håller vi på med beställningar till Snappharnarnas RF samt Viskadalens Ridklubb. 
Vi tror att 2020 kommer innebära en stor förändring i Hinderparken, något vi ännu inte kan avslöja men som vi hoppas når hela vägen i hamn är på tapeten. 
I övrigt både monterar vi och målar för ett lager, nya pallar med bommar är beställda och vi har också börjat tillverka hinderstöd av andrahanssorteings material. För en grönare miljö! 

Ta hand om er så hörs vi igen framöver. 
2019-10-08 

Då tog hösten plats i tillvaron och vi har nu lanserat ut ansöknings informationen för profilryttare/anläggning 2020. Vi Hoppas så klart på lika stor respons som förra året! Längst ner i detta nyhetsbrevet kan ni läsa ansöknings informationen! 
Vi har sålt våran barnhinderpark och en ny för uthyrning är under tillverkning, en super fin barnhinderpark åkte i förra veckan ner till Sydslättens Ryttarförening. Tack Nordbergh Åkeri AB för smidig hjälp. 
Beställningarna håller oss varma så här i höst mörktet och vi har just nu 3 och en halv order att samaställa. Därefter vet vi av erfarnhet att November/december inte brukar vara månader där man beställer hindermaterial, detta ger oss en chans att jobba upp vårt lager under denna tid. Men, vem vet - kanske står vi med en hope roliga ordrar året ut! 
Vi har arbetat fram en ny desig på vågplank, också nytt för i höst är att vi börjat sälja trärena bommar. Vi väntar levernas från Beck + Huen och en rejäl hög med papper har gått iväg till revisorn. Lastbilen vi köpte i sommras har börjat få dekaler på sig och Skyltverkstan kommer få ännu ett uppdrag utav oss innan året är slut! Vi håller på med ett Hinder till Volvo och ett till Tjörns US, vilka båda givetvis ska ha logotyper på sig. Även här har vi gjort en ändring genom att montera loggotyperna på en metallskiva innan den i sin tur monteras på Hindren. 

Mys i höstrusket, så hörs vi snart igen! 
______________________________________________________________________________

Då var det dags att söka Profiler för 2020! Nytt för i år är att vi kommer ha en Profilryttare och en Profilanläggning till våra hinder. För att vara behörig att söka ser vi till kraven nedan. Ansökningstiden pågår hela vägen fram till 31/12-2019. 

För att söka skickar ni en fullständig presentation av dig/er klubb/anläggning. Bifoga gärna bilder, meriter, mål, hur du/ni ser på er själva som ryttare/anläggning, vi vill gärna läsa om en helhetsbild utav dig och ditt team. Som anläggning vill vi gärna ta del av era evenemang, aktiva ryttare på anläggningen, kontinuerliga träningar och tävlingar som arrangeras.

Nytt är även att samtliga sökande erhåller en rabattkod om 10% att nyttja under hela året. 

Kom ihåg att skriva med kontaktuppgifter, ryttare under 18 år skall även skicka med målsmans telefonnummer. 

För att upprätthålla sponsringen under 2020 kommer kontrakt skrivas där vi b.la kommer övernes om ert arrangemang på sociala medier och liknande. Här i står även våran värdegrund som bolag och vad vi har för policy kring sportslig attityd och liknande.
 

Skicka In din ansökan till [email protected] senast 31/12-2019 

 

Beroende på vad du söker som märk ditt mail med 

“Profilryttare 2020” alt “profilanläggning 2020”

 

Krav för profilryttare: 

 

*Tävla på minst LA nivå. 

*Vara aktiv på sociala medier. 

*Vara stationerad på en anläggning med tränings möjliheter. - står du på en anläggning utan ridhus önskar vi utebanor av fin kvalite med möjlighet till optimal förvaring av hindermaterial. 

 

Krav för profilanläggning: 

 

*Arrangera minst 3 tävlingar/arrangemang  om året varav en i lägst 120 hoppning/LA 

*En anläggning med tävlingsbanor av god kvalité. 

*Vara aktiva på sociala medierDå det finns många duktiga ryttare och fina anläggningar där ute önskar vi att ni följer oss på våra sociala medier, det innebär att vi kan få en inblick i ert koncept redan nu! 

@morfarshinderpark

 

Som profilryttare tillhandahåller ni från oss:

  • Ett komplett räcke bestående av 

 

Ett par infångare 

4 bommar 

1 Grind 

 

1 T Shirt med logga på 

1 Hoodie med logga på 

1 schabrak med logga på 

Reklam att sätta på sadelskåp/ lastbil-transport. 

1 rabattkod om 25% att nyttja under 2020 

 

Som Profilanläggning/klubb tillhandahåller ni från oss:

  • Ett komplett räcke bestående av 

 

Ett par infångare 

4 bommar 

1 Grind 

 

1 Vepa med reklam att sätta upp på anläggningen. 

1 sponsring av valfri klass under kommande tävlingar. 

Reklam att sätta på sadelskåp-Lastbil-Transport - ok att dela ut till anläggningen/klubbens medlemmar 

1 rabattkod om 25% att nyttja under 2020

 

 

/ladda-ned.jpg
______________________________________________________________________

2019-08-14 

Sommaren for förbli lika snabbt som vanligt och sensommaren tycks vara runt hörnet. Vi har varit uppe på Linköping Horseshow, Therese har tävlat och vi har spanat in alla hinder vi tillverkat. En Leverans har gått iväg till Halmstad och en till GFRK. Vi håller på att få klart Allebys beställning parrallelt med ett par andra ordrar. Barnhinderparken har gått varm ute på olika klubbar och härnäst befinner den sig på Kungälvshästsportklubb ponny tävlingar 7 September! Vi har ordnat upp en ny stor arbetsbänk i våran nya lokal och känner oss redo inför hösten. Therese har gått ner lite i tid under en period framöver och Lena har gått ner i tid på sitt vanliga jobb för att kunna sattsa ytterligare på Hinderparken. Vi håller även på att arbeta fram 2020 års sponsor koncept och ansöknings perioden kommer ligga 1 oktober - 31 December.  

Önskar er en go sensommar! 

 

 

 

2019-07-10 

Kanske har du gått på semester, kanske har du som vi någon vecka kvar. Vi håller på att samanställa Hinder till Svenstigs bil, FMT marktjänst samt att vi sätter ihop ett par infångare till Linköping Horse show. Kommer ni ihåg hur mycket vi jobbade förra sommaren då vi levererade en hel hinderpark till dom? I år skall Therese själv åka upp och rida på dom fina tävlingarna, med oss har vi då lite fler infångare samt en BarnHinderpark. Alleby Ridklubb har lagt en ny beställning bommar, vilken är den sista orden vi gör klart innan det är dags för lite semester. Vi lär jobba lite ändå trotts lediga dagar, men utan någon större tidspress. 
Varbergs RK har hyrt våran Barnhinderpark under sitt meeting den 19-21 Juli, i samband med det passar Therese på att leverera lite bommar till Kund i samma region. 

I skrivande stund håller vi på att sätta ihop en offert till Volvo samt boosta upp våran Online tävling där man kan vinna ett litet Barnhinder! Tävlingen har fått ett stort genomslag och på Söndag utser vi en lycklig vinnare. 

Bilden är lånad utav @linkopinghorseshow - samtliga hinder på bilden är vi stolta tillvkare åt!

 2019-06-11

vi står inför en fullspäckad månad då vi har leverans ner till Björbäck, Göteborgsfältrittklubb, Alleby ridklubb samt ett företag nere i Halmstad. Utöver det har vi ett par mindre beställningar att få iordning. Det är så roligt med alla beställningar och vårt arbete att utveckla bolaget pågår ständigt.  Under skultagårdens ridsportensdagar var vi på plats och knöt kundkontakter, minglande och sålde lite hinder, roliga dagar som vi hoppas återkommer! 

Barnhinderparken är färdig och har redan blivit uppbokad ett par helger under året. Mer info om den finner ni under dess flik. 

Vi vill passa på att flagga för årets semestertider. Under vecka 27-31 kommer vi dra ner på arbetet och ta lite semester. Produktionen är delvis igång man vi reserverar oss från leverans under denna tid. 

/mamma-och-jag.jpg

/ladda-ned.jpg

 

 

 

2019-05-06 

I maj kom snön och vi har efter leveransen till Alleby tagit det lite lungt i en vecka. Strukturtat upp inför nya ideer och evenemang. Vi har ett par beställningar att påbörja och den 29-30 Maj åker vi ner till Varnerg på mässa. Under två dagar kommer Ridsportens Dag äga rum på skultagården och vi ville givetvis finnas på plats! Vi kommer tillsammans med en rad andra hästrelaterade bolag ställa ut på mässområdet, det kommer visas upp bla voltige och körning. Vi kommer ha med oss vår barnhinderpark för alla hoppsuga barn och käpphästar! I Montern kommer ni finna en del material att shoppa på plats till fina erdjudanden. Vi hoppas att ni kommer och säger Hej till oss! 

Nytt är också att ni som tävlings arrangörer/klubb/privatperson kommer kunna hyra våran barnhinderpark från och med 1 Juni. Perfekt för er som skall ha event på klubben, meeting eller aktivitesdagar. 650 kr dagen inkl moms! 

Bild på Allebys leverans! kanske fick du hoppa på dessa fina under Bohuscupen?

2019-04-11 

April bjuder på fantastiskt väder och vi jobbar nu i hinderparken för att få i väg beställda ordar. Vi kommer under de kommande veckona jobba för att åter få upp ett lager då vi sålt slut under årets första månader! Här på hemsidan har vi lagt till en kolum "I Lager" , där ni enklet kan klicka in och se vad vi har klart. 
Vi har också leverarat ut färgiga ordrar till kunder och under helgen hoppas vi bli klara med organisering och förvaring i vår nya lokal!

Vill också passa på att flagga för månadens kampanj där vi vänder oss till Klubbarnas ungdomssktioner. Kanske är det dags för nya utfyllnader? Eller varför inte ett komplett "ungdsomssektions hinder"? Som ungdomssektion får ni 10% rabatt på valfritt köp. 

För att förstärka gemenskapen i klubben finns möjlighet att köpa materialet enbart grundmålat, för att ni ska kunna måla er beställning på egenhand- Tillsammans! 
För den som vill färgsätter vi givetvis som vanliget efter önskemål. Kampanjen pågår tills 30 April!

Bjuder på en bild ur det senaste från produktionen!

/ladda-ned.jpg

2019-03-27 

Mars månad börjar lida mot sitt slut och i helgen levererar vi ut ordrar som är klara för leverans. Vi är äntligen klara med byte av lokal och under kommande månad jobbar vi för att komma fullt i ordning.

Vi har också varit uppe i Alingsås hos våran prolfil ryttare Carl Eriksson och överlämnat sponsorhinder, kläder och schabrak. Carl bor med sin familj på lilla kampagården. En komplett anläggning med fint läge och rätt förutsättningar!. Vi är så glada att stötta duktiga Carl i sin sattsning som Junior och önskar honom all lycka till kommande säsong. 

Slår ett slag för månadens kampanj där vi ger ut 10% rabbat vid köp utav ett komplett hinder "Design profilryttare".

Hindret består av: 
*Fyra st bommar 3,5 m långa målade i 5 fält. 
*1 st grind- designen enligt bilden - Morfars Hinderpark text ingår. Vill man ha egna loggor tillkommer detta. 
* Ett par infångare- design enligt bild. 
*10 st bomhållare 
*inflaggningar 
Färger väljer du som kund själv. Upp till 3 färger. 
Ord pris 11.100kr 
Kampanjpris 10% rabatt 
10.000 inkl moms ! 
Leverans tid- ca 5 veckor från lagd order. 

 

 

2019-03-04

Äntligen har vi i helgen kommit iväg ner till Ronneby för att leverera sponsor hinder, schabrak, kläder och lite annat till Tindra Brandt. Vi är så glada över att vårt hinder nu finns på en såppas attraktiv anläggning, samt att stötta Tindra i hennes sattsning inom ponny hoppning.
Nästa helg går leveransen ut till Alingsås och Carl Eriksson!

Under Februari månad hade vi kampanj på bla vågplank vilket blev en hitt! I samband med leveransen till Tindra tog vi med oss sex stycken kreativ vågplank samt en frankegrind till kund. Totalt sålde vi 11 vågplank under kampanjmånaden! 

Under Mars månad kör vi en kampanj på vår design ”PROFIL-RYTTARHINDRET” 

Hindret består av: 
*Fyra st bommar 3,5 m långa målade i 5 fält. 
*1 st grind- designen enligt bilden - Morfars Hinderpark text ingår. Vill man ha egna loggor tillkommer detta. 
* Ett par infångare- design enligt bild. 
*10 st bomhållare 
*inflaggningar 

Färger väljer du som kund själv. Upp till 3 färger. 

Ord pris 11.100kr 

Kampanjpris 10% rabatt 
10.000 inkl moms ! 

Leverans tid- ca 5 veckor från lagd order.

Bytet av lokal går fint, vi håller på att flytta från en garagelikande lokal hem till vårt eget stall som inte längre nyttjas till hästarna. Här har vi valt att slå ut en av boxarnas frontvägg som vetter ut i stallgången och kommer på så sätt få en öppen arbetsyta. Här skall också sättas upp en arbetsbänk samt förvaringar längs väggarna. I parralell till detta fortgår hinderproduktionen precis som vanligt och vi ser så fram emot vad våren mer har att erbjuda! 

/ladda-ned.jpg  

2019-02-09 

Vi börjar se ett slut på produktionen av Profilryttarnas hinder. Mycket blir klart under helgen och vi ser så fram emot att få leverera dessa fina hinder! . På postlådan låg också i veckan alla schabrak och kläder vi skickat på bordyr. Resultatet blev så fint och vi kan inte tacka Marie Hedhman på Minigården tillräckligt.

Vi har också hunnit med att se över lagret och vi kommer att sälja av de sista vi har hemma innan det blir dags att byta lokaler. Håll utkik för extra bra priser! En utav våra två sågar har vi också fått reparetat eftersom skyddet inte givk tillbaka på klingan vid sågning. Känns nu skönt att ha den lagad och vi kan nu börja avända denna trotjänare igen! 

/ladda-ned.jpg

 

2019-02-03 

Där öppnade Februari sin dörr och produktionen är i full gång. Inom e snar framtiden är våra sponsor hinder färdiga som skall ut till våra profilryttare Tindra och Carl. Kläderna och schabraken som vi lämnade på tryck till Marie på minigården är heller inte speciellt långt borta. 
För er som behöver uppdatera hinderparken med nya hinderstöd och vågplank finns under Februari ett fint erbjudande: 

Vågplank säljs under denna månad för 500 kr st ( ord. pris 700 kr ) 

Hinderstöd 140 cm höga ( kan höjas till 130 ) med borrade hål säljs under denna månad för  530 kr paret ( ord. pris 730 kr ) 

Hinderstöd 180 cm höga ( kan höjas till 170 ) med borrade hål säljes under denna månad för 630 kr paret ( Ord. pris 830 kr )

Bomhållare finns att köpa till för 43 kr st. 

Bjuder på en bild ur produktionen! 

2019-01-16 

Januari pinnar på och vi håller på att samanställa Profilryttarnas sponsor hinder. Samtliga bommar har varit klara ett tag och vi kommer bli klara med all montering under den kommande helgen. Idag skickar vi också iväg alla kläder och schabrak på tryck. vi är så glad att Marie på Miniården kunde ordna med brodyren.
Vi har en del material kvar på lager som vi sätter igång med under nästa vecka. Vi har också skickat ut en möjlighet till dom som la offerter under förra året att hamna högt upp i tillverkningslistan. I övrigt börjar det bli dags att bunkra upp inför vårens försäljning. av erfarenhet vet vi om att beställningarna brukar trilla in tidigt på vårkanten. 

På Facebook frågade vi er vilken färg vi skulle ha på loggan - Överlägset vann Orange. så det är vad det blir! :-) 

Högen med kläder och schabrak som idag åker på brodyr. 

/ladda-ned.jpg

 

 

2019-01-05

vi startar upp 2019 med att välkomna våra två profilryttare! 

Tindra Brandt - @tindrabrandtt @teambrandt

Tindra är en driftig ponny ryttare som håller till på Ronneby horse centrum i Skåne. En driftig anläggning med framtiden för sig! Här tränar hon sida vid sida med sin elitsatsande bror Andre. Tindra red 2017 sitt första SM och tävlar upp till MsvB på B ponny. 

/9d420039-6791-4caa-9b10-1c01ce10c736.jpg 

Carl Eriksson - @Carleriikson 

carl är 17 år gammal och bor med sin familj på Lilla kampagården i Alingsås kommun. Här finns fyra tävlingshästar som går upp till 140. Carl är en driftig junior ryttare som siktar på EM och NM för sin årgång.

/ed780c5a-a36f-48e5-b066-59d6e259401b.jpg

vi på Morfars Hinderpark vill ockå passa på att tacka resterade 34 ryttare som skickat in så fina ansökningar till oss. Vi hoppas på ett givande 2019 och vi strävar efter att komma tillbaka med koncptet 2020. 

 

2018-12-29 

Med tre dagar kvar på året är det högtid för dig som vill söka profilryttare att göra det! Vi kommer efter nyår sätta oss ner och nogrant läsa igenom alla ansökningar. Slår ett slag för att det gäller att Följa @Morfarshinderpark och @theresereimer på Instagram för att ha större chans att bli vald. För oss är det viktigt att se hur era sociala kanaler fungerar eftersom det bla är där våran produkt kommer synas. För den som inte är vuxen ser vi att denne har en målsman som kan skriva under vårt Profilryttar kontrakt. Ett enklare kontrakt kommer upprättas till varje profilryttare då vi som bolag är måna om vår produkt, men också för att betona vikten av seriösa sammarbeten. 

2018 blev ett fint år för Morfars Hinderpark. Vi hade vår största beställning lagd utav Staby gård. Ett stort antal hinder som kom att användas för de fina tävlingarna på Linköping Horse show. Med vädret på vår sida stod vi i slutet av sommaren klara med alla fina hinder! Tack vare denna stora beställning kunde vi äntligen köpa in en stor såg som har underlättat och utvecklat vårt arbete.
Under hösten har vi fortsatt jobba med beställningar, vi har byggt upp hemsidan och även fattat besluet om att byta lokal. 
Under 2019 hoppas vi på att kunna utveckla tillverningen ytterligare, vårt ständiga mål är att arbeta upp ett lager. Kanske är det ett I-landsproblem att våra Hinder sålt slut på stubinen? 

2019 kommer bli vårt första år med Profilryttarna vilket vi verkligen ser fram emot. Eftersom vi väljer att gå denna vägen med vår marknadsföring och sponsring innebär det att vi inte kommer sponsra några tävlingar eller liknande. Istället kommer den som lägger en beställning över 95  tusen att få med ett sponsorhinder utav oss! 

Vi har nu avslutat de sista tillverkingarna för detta året, Nu väntar ett par dagars ledighet och inventering. Vi önskar nya som gammla kunder välkomna och vi ser så fram emot 2019! 

 

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI PÅ MORFARS HINDERPARK  

/ladda-ned.jpg

 

2018-12-16 

Året börjar lida mot sitt slut och vi håller på att göra klart och samanställa dom sista beställningarna för i år. Under veckan räknar vi med att samtliga beställningar vi har kvar skall stå klara. Vi har inte tagit upp och fyllt på vårt lage med nytt material utan använder upp de vi har för att smidigt kunna byta lokaler under starten på 2019. 

Vill slå ett slag för PROFILRYTTARE 2019. Har du inte sökt börjar det bli dags att göra detta. Skrolla ner i nyhetsbrevet för att läsa dig till hur man går till väga! 

I skrivande stund håller vi på att samanfatta det gågna året. 2018 blev ett händelserikt år för Morfars Hinderpark med många goda sammarbeten och lärdommar. Håll utkik i vårt nästa nyhetsbrev för att ta del av en tillbaka blick på de gågna året men också vad vi blickar fram emot ! 

Bjuder på ett par bilder från produktionen. 

/ladda-ned.jpg

2018-10-14 

ÄR DU VÅR PROFILRYTTARE 2019? 

För ett par veckorsedan presenterade vi två platser som profilryttare för oss under nästa år. Vi kommer ta emot ansökningar hela året ut och vi ser fram emot att få höra från er! 

Vi upplever att att profilryttarkoncept är både mordernt i tiden, det är en fantastisk möjlighet för ryttare att skapa sig en team känsla ring sin sattsning och vi som företag får en fin chans att synas på bra plattformar! Profilryttarna kommer ha en egen kolumn här på sidan där man kommer kunna följa de två aktuella ryttarna. 

 Inlägget finns även på vår FB och Instagram sida. Lycka till! 

__________________________________________________________________________

Vi söker dig som är

Ponnyryttare:

Aktiv tävlingsryttare om minst LA nivå.

Ha ett akivit tävlingsår med konkreta målsättningar

Står på en anläggning där vår produkt aktivt kan synas via Träningar, tävlingar, clinics osv

Storhästryttare:

Aktiv tävlingsryttare om minst 120 hoppning alt unghästutbildare dvs – syns via tre årstest, årgångschampionat osv.

Har ett aktivt tävlingsår med konkreta målsättningar

Står på en anläggning där vår produkt aktivt kan synas via träningar, tävlingar, clinics osv

Vad innebär det att vara profilryttare för Morfars Hinderpark?

Vi sponsrar dig med ett Reklam hinder
Du får ett rabatt erbjudande om 25% på våra produkter att nyttja under 2019
Du får schabrak och hoodtröja med vår logga på
Du får dekaler att sätta på Sadelskåp/ Lastbil/Transport

Vad behöver du göra?

Marknadsföra våra produkter via sociala medier.

Hur gör jag för att söka till profilryttare 2019?

Det finns många duktiga ryttare där ute och för att vi skall uppmärksamma just dig behöver du:

Gilla oss på Facebook och följa oss på Instagram – samt dela detta inlägget.

Följa Reimertherese på Instagram samt lägga till Therese Reimer Steffensen som vän på FB. ( Detta för att vi önskar se så mycket som möjligt av er innan vi utser profilryttare )

Skicka ett mail till [email protected] där du beskriver dig själv som ryttare, dina framtidmål, tidigare resultat och andra eventuella sammarbetspartners.
Märk till mail med ” PROFILRYTTARE 2019”

Vi kommer att presentera våra två profilryttare i slutet på 2018 och ser fram emot att höra från just dig!

/ladda-ned.jpg

2018-09-29 

September har uppenbarligen flugit förbi i en minst sagt rasande fart. Vi har fått sammanställt och skickat iväg samtliga beställningar som vi jobbat med den senaste tiden.

En leverans från tyska Beck+Heun låg på posten för ett par dagar sedan. vi är otroligt glada att ha en såppas bra leverantör utav ändkoppar, nyckelhålsskenor, FEI godkända bomhållare och allt annat som hör en komplett hinderpark till. 

Vi fortsätter med projekt byte av lokal vilket uppenbarligen är mer jobb än man tror. Vi passar på att städa ur, slänga och inventera. Tanken är så klart att hålla produktionen öppen även om vi reserverar oss för ett eventuellt beställningsstopp lite längre fram i höst. Därför vill vi passa på att påminna er som vill ha era beställningar innan Årsikftet ( bereonde på volym ) att lägga en beställning inom de närmsta. 

Bjuder på bilder ur månadens Produktion! 

 

Ta hand om er i höstmörkret! 

/ladda-ned.jpg

2018-09-11 

Hösten verkar ha kommit till oss med besked och vi håller på med ett par mindre beställningar. Lena sköter det mesta i produktionen och Leif hjälper till med montering när en hjälpande hand behövs. Therese står för det adneminstrativa, kundkontakt, eventuellsponsring och kommande projekt. 

Vi vill passa på att påminna om att julen kommer fortare än vi anar, och om du vill beställa julklappar ifrån oss är det dags att göra det innan första oktober för garanterad leverans. Beställer ni som klubb/förening till eran organisation får ni dessutom 10% vid köp över 10.000kr 

Under hösten kommer vi att tillverka ett nytt sponsor hindrer och vårt tidigare fina hinder befinner sig numera på heltid hos Göteborgs Hästsportklubb! Vi är så klart glada att våran produkt syns på en såppas attraktiv tävlingsplats och vi önskar er all lycka i framtiden. 

Avslutar med ett par bilder ur produktionen. Dessa beställningar jobbar vi med i detta nu och skall levereras till kunderna i slutet av månaden! 

/tillverkling.jpg

Ha det gott och på återseende! 

/ladda-ned.jpg


2018-08-19 

Sommaren lider mot sitt slut och vi jobbar just nu med ett par mindre beställningar. Vid sidan om håller vi på att se oss om efter större rymligare lokaler då vi känner att detta är nästa steg i våran utveckling. Eventuellt kommer vi blåsa ut ett stall vi inte längre använder och stationera oss där tillsvidare. Vi Ser oss också om efter ett bloag att sammarbeta med vad gällade transport utav vårt material. Givetvis hjälper vi till med frakt ut till våra kunder idag också men hoppas inom snar framtid kunna hänvisa till ett åkeri eller liknande. Det går alltid bra att maila oss om just du är den sammarbetspartnern vi söker. Våra önskemål är: 

* Leverans över hela sverige 

* Stängda bilar, dvs skåpbilar eller lastbil med stängt flak. 

* F-skatt sedel samt fasta mil priser 

* Kunna frakta både mindre och större leveranser. 

Intresserad? Bifoga företags information i mailet samt ungifärliga prisuppgifter

Vi vill kunna garantera våra kunder säker leverans till ett bra pris! 

[email protected]

 

/ladda-ned.jpg